Zwarte voetbalschoenen voor kinderen (tips)

zwarte voetbalschoenen voor kinderen

Voetbalschoenen voor je kinderen kopen is tegenwoordig niet moeilijk meer met het enorme aanbod van Adidas, Nike, Puma en andere merken. Zwarte voetbalschoenen voor kinderen kopen is al een stuk lastiger. Wij begrijpen het natuurlijk wel, dat kinderen graag op de voetbalschoenen van hun idolen willen voetballen en deze idolen lopen vooral op witte, blauwe of rode voetbalschoenen. Uiteraard spelen de grote merken hierop in door kids of junior versies uit te brengen van hun belangrijkste voetbalschoenen lijnen. Over het algemeen zijn ze een stuk goedkoper, maar zijn ze ook net zo goed? Zijn ze ook net zo duurzaam en bovenal, zijn ze in het zwart verkrijgbaar? Zwarte-voetbalschoenen.nl geeft je 3 tips:

1. Niet de duurste voetbalschoen kiezen

Tuurlijk zijn de duurdere voetbalschoenen ook in kindermaten verkrijgbaar en dan heb je ook hele mooie voetbalschoenen. Maar iedere ouder weet toch dat een kind hooguit 2 of 3 maanden op dezelfde voetbalschoen kan spelen, voordat hij of zij eruit gegroeid is? Tip is of twee paar van de goedkopere versies te nemen en dan in verschillende maten, de juiste maat en een maatje groter. Waarschijnlijk ben je dan net zoveel kwijt als voor de duurdere voetbalschoen, maar doe je er wel twee keer zo lang mee.

2. Altijd voetbalschoenen met vaste nop

Tegenwoordig worden alle jeugdwedstrijden zo ongeveer op kunstgras afgewerkt, maar dit betekent niet dat je perse kunstgras voetbalschoenen nodig hebt. De kunstgrasvelden van tegenwoordig komen zo dicht bij gewoon gras in de buurt, dat voetbalschoenen met vast nop gewoon beter werkt. En de prijs is hetzelfde.

3. Kijk goed of de voetbalschoen voor brede of smalle voeten geschikt is

Dit is een lastige. Passen in een winkel is de beste optie om te checken of een voetbalschoen beter aan een smalle of een brede voet past. Echter, tegenwoordig bestellen we alles online en wat doe je dan? Wij hebben wat onderzoek gedaan en zijn tot de volgende conclusies gekomen. De Nike Mercurial lijn bestaat vooral uit voetbalschoenen voor smalle voeten, de Nike Tiempo lijn is weer meer geschikt voor bredere voeten. Geef je de voorkeur aan Adidas? Dan kun je de Messi lijn overwegen voor smalle voeten en de ACE lijn voor bredere voeten. Verder is de Puma King lijn van oudsher geschikt voor bredere voeten en heeft Puma de Evospeed voetbalschoenen voor de smallere voet.

Voor de volledigheid even een overzicht met links naar de webshops waar doe voetbalschoenen te verkrijgen zijn. Helaas zijn er maar beperkte zwarte versies van onderstaande voetbalschoenen.

Nike Mercurial voetbalschoenen voor kinderen

Adidas Messi voetbalschoenen voor kinderen

Adidas Messi voetbalschoenen voor kinderen

Adidas ACE voetbalschoenen voor kinderen

Puma King voetbalschoenen voor kinderen

Puma Evospeed voetbalschoenen voor kinderen

 

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *