De zwarte Under Armour Clutchfit Force 2.0

Under Armour Clutchfit 2.0 Force zwart

Iemand Granit Xhaka zien spelen voor Zwitserland op het EK? Ok, hij speelde op volledig custom Under Armour Clutchfit Force voetbalschoenen, maar wat wil je ook als je vol in de schijnwerpers staat? Granit vertrekt van Borussia Monchengladbach naar Arsenal deze zomer en is hard op weg een absolute topspeler te worden.

We hebben uiteraard weer een filmpje!

Under Armour Clutchfit Force

De Under Armour Clutchfit Force is ontwikkeld voor een speler als Granit Xhaka, een speler die het spel controleert, de passes geeft en de kilometers maakt. De Under Armour Clutchfit Force is dan ook een comfortabele schoen, met speciale zandloper vormige ‘schubben’ over de hele voetbalschoen die zorgen voor de perfecte aanname. Dezelfde zandloper vormige ‘schubben’ moeten er ook voor zorgen dat de voetbalschoen zich dynamisch aanpast aan jouw bewegingen op het veld. Dit betekent dat de voetbalschoen zich bij elke beweging vormt en hervormt naar de stand van je voet, iets wat wij heel graag zouden willen testen of het ook echt werkt en geen marketing truc is…

Under Armour Clutchfit Force2.0 zwart_zijkant Under Armour Clutchfit Force zwart 2.0_bovenkant

Skeletzool!?!

We zagen eerder bij de Under Armour Speedform een naar de voet gevormde zool. De Under Armour Clutchfit Force gaat een stapje verder en heeft een soort van bottenpatroon in de zool verwerkt, zodat de onderkant van de voetbalschoen er net uitziet als de voet van een skelet! De bedoeling is dat dit patroon bijdraagt aan de natuurlijke bewegingen van je voet en de grip verbetert. Hiernaast is de zool van de Under Armour Clutchfit ontwikkeld voor stabiliteit en flexibiliteit, iets wat we tegenwoordig in alle zolen van voetbalschoenen terug vinden. Het feit dat de zool er uit ziet als een skelet, maakt deze voetbalschoen natuurlijk wel heel erg gaaf.

De Under Armour Clutchfit Force 2.0 bestel je hier.

Under Armour Clutchfit Force zwart_zool Under Armour Clutchfit Force 2.0 zwart_onderkant

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *