De zwarte Umbro Speciali Eternal Pro

umbro speciali eternal pro black

Vraag je je wel eens af of er nog iets anders in de wereld van zwarte voetbalschoenen, behalve Nike en Adidas? Ok, er zijn natuurlijk zwarte voetbalschoenen van Puma en Under Armour, maar onderschat de klassiekers van Umbro niet! De Umbro Speciali Eternal Pro is een van de meest comfortabele voetbalschoenen die je kunt krijgen. Soepel kangeroeleer, perfecte pasvorm en een soort van geperste schuim in de zool die zorgt voor demping en comfort tijdens het bewegen.

De Umbro Speciali Eternal Pro is niet heel populair onder ‘vloggers’, dus het was even zoeken naar een filmpje van de Full Black editie:

De Umbro Speciali Eternal Pro is volledig zwart, heeft praktisch geen speciale features, maar is gewoon een degelijke voetbalschoen die lang meegaat en voor voldoende stabiliteit zorgt. Umbro heeft nog wel zijn best gedaan om een zogenaamde A-frame te ontwikkelen die moet zorgen voor stabiliteit van de voet. Het feit dat de schoen zwart is, geeft de voetbalschoen natuurlijk de klassieke uitstraling. Deze Umbro voetbalschoenen zijn gemaakt voor de speler die opvalt door zijn spel, een speler die geen felgekleurde voetbalschoenen nodig heeft om op te vallen.

umbro speciali eternal pro 1 umbro speciali eternal black

Zoek je een klassieke voetbalschoen, die lekker zit en lang meegaat? De Umbro Speciali Eternal Pro is de schoen die je moet hebben! Je besteld hem hier.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *