De zwarte PUMA evoTOUCH pro FG

PUMA-evoTOUCH

Na het succes van de leren Puma King SL II en de Puma evoSPEED SL, komt Puma wederom met superlichte leren voetbalschoenen: Puma evoTOUCH pro fg. Deze Puma voetbalschoen is gemaakt met de middenvelder in gedachten. Een spelverdeler die heerst met zijn balcontrole en het spel verdeeld als een meester.

We hebben weer een filmpje:

EvoKNIT sok

Na de voetbalschoenen met sokjes van Adidas en Nike, kon Puma natuurlijk niet achterblijven. De Puma evoTOUCH heeft een sokje gekregen, genaamd de evoKNIT. Net als bij Nike en Adidas zorgt ook dit sokje voor stabiliteit, compressie en ongekende pasvorm. Het aantrekken van de voetbalschoen voelt net als het aantrekken van een sok, waar hebben we dat eerder gehoord? Wij denken dat het sokje vooral goed is voor de marketing en verkoop van de Puma evoTOUCH, maar goed het is een interessante feature…

puma-evotouch-pro-fg

 

Toppuntje

Het beste dat de Puma evoTOUCH pro FG te bieden heeft is toch wel het ultra zachte en zeer dunne leer waar de voetbalschoen van gemaakt is. Het is net alsof er geen schoen tussen jouw voet en de bal zit, wat natuurlijk voor optimale balcontrole zorgt. Het lichte gewicht, het dunnen leer gecombineerd met de stabiliteit van de zool, maakt van de Puma evoTOUCH pro fg een schoen die we nog vaak gaan zien op de Nederlandse voetbalvelden.

Blackout

We weten niet of deze al verkrijgbaar is of dat dit alleen een concept is, maar de Puma evoTOUCH pro fg heeft ook een blackout versie! Een volldig zwarte versie van de evoTOUCH, waar wij natuurlijk altijd de voorkeur aan geven.

Blackout-Puma-evoTOUCH-2016

 

De Puma evoTOUCH pro fg is nu verkrijgbaar en qua prijs vergelijkbaar met de topschoenen van Adidas en Nike, uiteraard zijn er verschillende niveau’s in prijs en kwaliteit. Maak je eigen keuze!

Je kunt de Puma evoTOUCH hier bestellen

En je kunt hem hier bestellen.

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *