De zwarte Puma evoPOWER Vigor 1

We hebben een opvolger van de evoTOUCH! Puma is helemaal los gegaan op de evoPOWER Vigor 1 en heeft 3D technologie toegepast, Japanse schotkracht en materiaal dat zorgt voor grip onder alle weersomstandigheden. Wij zijn allang blij dat de evoPOWER Vigor 1 voetbalschoen zwart is, ook al heeft hij een roze randje… Waarom!?!

Accufoam

De Puma evoPOWER Vigor 1 is gemaakt van zogenaamd Accufoam, wat bestaat uit 3D puntjes die de voetbalschoen uiterst licht maakt zonder enige stevigheid en stabiliteit te verliezen. Door het gebruik van Accufoam is de evoPOWER Vigor 1 een erg fijne voetbalschoen geworden, minder grof dan we van eerder evoPOWER voetbalschoenen kennen.

Adap-Lite

Het Japanse Adap-Lite vinden wij een beetje vaag, het zal ongetwijfeld een marketing truc zijn. Maar goed, volgens Puma moet Adap-Lite zorgen voor een verbeterde schotkracht en laat het je voet buigen tijdens het schieten. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de krachtverdeling bij het schieten en hoe dit te verbeteren, het zal jou ongetwijfeld helpen je schot te verbeteren.

Conclusie

De Puma evoPOWER Vigor 1 is onderaan de streep gewoon een goede voetbalschoen, met alle moderne technologieën toegepast. Wij vinden de Vigor 1 vergelijkbaar met de Nike Mercurial of de Adidas Messi voetbalschoenen, het ziet er naar uit de Puma in ieder geval niet achter blijft. Maar dat roze randje… !?!?

Wil jij de Puma evoPOWER Vigor 1 bestellen? Dat kan hier.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *