De zwarte Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Limited edition Mercurial Vapor voetbalschoenen als voorproefje op het WK 2018 in Rusland. Er zijn slechts 2500 van deze zwarte voetbalschoenen gemaakt, 1500 zwart met gouden accenten en 1000 volledig zwarte Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra voetbalschoenen!

Filmpje!

Flyknit?

Gewoven voetbalschoenen van het ultramoderne Flyknit materiaal kennen we van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen [met sokje]. Nu lanceert Nike dus ook de Mercurial Vapor gewoven in Flyknit [zonder sokje]. De Vapor is ultra licht vanwege het gebruikt van Flyknit en nog dunner, waardoor je meer balgevoel hebt.

Siliconen Speed Ribs

De bovenkant van de Nike Mercurial Flyknit Ultra is voorzien van zogenaamde Speed Ribs, siliconen ribbels boven op de schoen die de grip op de bal vergroten. Vergelijk het met de schubben van de voormalige Adidas Predator voetbalschoenen. Hiernaast is de bovenkant van de Vapor Flyknit Ultra voorzien van een siliconen coating, die de voetbalschoen verstevigd en de duurzaamheid verhoogt.

Verkrijgbaar?

Helaas is de Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra zeer exclusief en niet zomaar online te bestellen. Gelukkig zijn er wel alternatieven, zoals de zwarte Nike Mercurial Vapor Academy Pack of Tech Craft.

Wil je de zwarte Nike Mercurial Vapor bestellen? Dat kan hier.

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *