De zwarte Adidas Porsche Design Sport 16 FG

adidas porsche voetbalschoenen

As je leest dat Porsche een voetbalschoen ontworpen heeft, dan begin je al te kwijlen en dan heb je de voetbalschoen nog niet eens te gezien. Het is ons niet helemaal duidelijk wie de samenwerking heeft opgezocht, maar de Adidas Porsche Design Sport 16 is het resultaat van twee partijen die beide bepalend zijn geweest in de geschiedenis van de sport en autowereld.

adidas porsche voetbalschoenen 4

We hebben een unboxing video gevonden van de Adidas Porsche Design Sport, check de doos waar de schoenen inzitten…

Copa Mundial ontmoet de 911 Turbo

Daar waar Adidas de iconische Copa Mundial voetbalschoen uitbrengt, heeft Porsche natuurlijk de 911 als iconische auto. Een samenwerking voor het ontwerpen van een voetbalschoen moet dus een prachtige, maar ook kwalitatief zeer goed voetbalschoen opleveren. De voetbalschoen is gemaakt van uiterst soepel kangeroeleer en heeft de onderzijde van de Adidas Messi 15 gekregen, volgens sommigen de beste bodemplaat voor een voetbalschoen ooit. We kunnen de Adidas Porsche Design Sport 16 wel verder gaan toelichten, maar de plaatjes vertellen je meer.

adidas porsche voetbalschoenen 5 adidas porsche voetbalschoenen 3 adidas porsche voetbalschoenen 2 adidas porsche voetbalschoenen 1

O ja, de voetbalschoenen zijn maar beperkt verkrijgbaar en gaan voor 300 euro over de toonbank. Wil je ze hebben? Je bestelt ze bij Unisportstore.nl.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *