De zwarte Adidas Copa 17 Turbocharge

Omdat de Copa natuurlijk de Gloro moet vervangen, heeft Adidas de zwart koperen Copa 17 Turbocharge uitgebracht. Het zwart en koper is een kleurstelling die Adidas bij de laatste Gloro uitvoering heeft gebruikt en dat was geen slechte keuze!

Geïnspireerd door de Cope Mundial

We hebben er al eens eerder over geschreven, Adidas is al een tijdje van plan om de Copa Mundial te vervangen door een nieuwe model voetbalschoen. De Adidas Copa Turbocharge is dan ook, net als alle andere Copa versies, geïnspireerd door de Copa Mundial. Een voetbalschoen gemaakt voor comfort en balgevoel. Gemaakt van zacht leder, maar met een stevig Sprintframe die zorgt voor stabiliteit en demping. Waarschijnlijk vallen we in de herhaling, maar ook de Copa Turbocharge is een voetbalschoen waarin het heden en het verleden gecombineerd worden. Een moderne klassieker…

Adidas Turbocharge bestellen?

De Adidas Copa 17 Turbocharge is verkrijgbaar in verschillende prijzen om iedere voetballer tegemoet te kunnen komen. Klik een van de links hieronder om jouw versie van de Turbocharge te bestellen!

Adidas Copa Turbocharge 17.1

Adidas Copa Turbocharge 17.2

Adidas Copa Turbocharge 17.3

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *