Altijd al een buitenlandse voetbalwedstrijden willen beleven? Op zoek naar de voetbalreis van je leven? Zwarte voetbalschoenen biedt jou de mogelijkheid om je droom[voetbal]reis te vinden en is de samenwerking aangegaan met Equipo voetbalreizen. Equipo is een specialist als het gaat om voetbalreizen, ze bieden compleet verzorgde reizen met vervoer, hotel en tickets naar wedstrijden van FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool en Manchester United! Clubs die spelen in een topcompetitie, hebben 100.000 man in het stadion en hebben de beste spelers in huis hebben. Als er iets is in je leven dat je gedaan moet hebben, dan is het een wedstrijd bezoeken van een van deze topclubs!

Voetbalreis FC Barcelona

Altijd al Lionel Messi en het machtige FC Barcelona willen zien spelen? Zoek, vind en boek jouw voetbalreis naar FC Barcelona nu!

Voetbalreizen FC Barcelona

Voetbalreis Real Madrid

Ben je meer fan van Christiano Ronaldo en Real Madrid? Zoek vind en boek jouw voetbalreis naar Real Madrid hier!

Voetbalreizen Real Madrid

Voetbalreis Liverpool

De sfeer van Anfield Road is iets wat je mee moet maken, geen verdere woorden nodig. Zoek vind en boek jouw voetbalreis naar Liverpool vandaag!

Voetbalreizen Liverpool

Voetbalreis Manchester United

Old Trafford, the Theater of Dreams, wacht op jou. Hier moet je een keer geweest zijn. Zoek vind en boek jouw voetbalreis naar Manchester United hier!

Voetbalreizen Manchester United