Trusox: niet meer schuiven in je voetbalschoenen en geen blaren meer.

Trusox voetbalsokken

Het zijn de duurste voetbalsokken die ik ooit gedragen heb, maar de Trusox doen precies wat ze beloven. De Trusox voetbalschoenen zijn simpel gezegd anti-slipsokken, maar dan met anti-slip nopjes aan de binnen en aan de buitenkant van de sok. Dit betekent dat je voet ten opzichte van de sok niet schuift en de sok ten opzichte de schoen niet. Minimale frictie dus voor je voet en maximale grip in je voetbalschoen.

Voetbalschoenen lopen veel minder uit

Omdat de Trusox voetbalsokken ervoor zorgen dat je minder schuift in je voetbalschoenen, lopen je voetbalschoenen ook minder uit. Tegenwoordig zijn voetbalschoenen veelal van synthetische materialen die sowieso niet ver uitlopen, maar leren voetbalschoenen en dan vooral de zacht leren voetbalschoenen, zoals de Copa Mundial, kunnen nog weleens uitlopen. Dit is een erg prettige eigenschap van een leren voetbalschoen, omdat de schoen dan ook meer naar je voet kan vormen. Echter, loopt de schoen te ver uit dan zitten ze niet meer lekker. Trusox helpen dit dus voorkomen.

Hoe draag je Trusox voetbalsokken?

Zoals gezegd zijn de Trusox voetbalsokken zogenaamde anti-slip sokken. Als je dus een sok onder of over de Trusox draagt, heeft het antislip natuurlijk niet veel nut. Dit biedt gelijk een uitdaging, want je draagt de voetbalsokken van de club. Je zult de onderkant van de voetbalsokken van de club af moeten knippen en over de Trusox aantrekken. Zodoende is het alleen jouw voet in de Trusox die in jouw voetbalschoenen gaan en de voetbalsok van je club is voor kleur.

hoe draag je trusox voetbalsokken

Dit is wat je doet; je knipt de voetbalsok af net boven je enkel en met een wedstrijd gebruik je sokkentape om de onderkant van de voetbalsokken af te plakken, zodat alles netjes op zijn plek blijft. Hoeveel je van de Trusox laat zien is aan jouw. In het voorbeeld worden witte Trusox gebruikt, maar ze zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dus mocht je bij je club rode of groene voetbalsokken dragen, dan zijn er ook Trusox in die kleur.

Dikke of dunne Trusox voetbalsokken?

Trusox zijn verkrijgbaar in een dikke en een dunne versie. De dikke is bedoeld voor trainingen, omdat deze minder slijten en comfortabel zitten. De dunne sokken worden aangeraden om nieuwe voetbalschoenen in te lopen. Uit eigen ervaring weet dat het niet zoveel uitmaakt. Het ligt er maar net aan of je gewend bent met dunnen voetbalsokken te spelen of met sokken met een badstof voet. Trusox is ook beschikbaar in 3 maatreeksen, 35 tot 38, 38 tot 42 en 42 tot 46. Heb je bijvoorbeeld maat 42, kies dan voor 38 tot 42! Ga niet een maat groter zitten, want te grote Trusox zitten niet prettig.

Aanrader

Heb je gevoelige voeten en krijg je vaak blaren? Hou je er van om je voetbalschoenen iets losser te dragen, maar ga je dan schuiven in je schoen? Trusox biedt de oplossing. Het is een absolute aanrader voor elke voetballer!

Wil je een paar Trusox bestellen? Dat kan hier.

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *