De top 5 beste en mooiste zwarte voetbalschoenen van 2016

Het is eind 2016 en het is weer tijd voor lijstjes. Terugkijkend naar 2016 en de zwarte voetbalschoenen die uitgebracht zijn, durven wij wel te stellen dat 2016 het jaar van de ‘Packs’ was. Fluid Pack, Dark Space Pack, Camo Pack, Stellar Pack en dan nog de variaties hierop, teveel om op te noemen. Gelukkig voor ons bij Zwarte-voetbalschoenen.nl zijn er in 2016 nogal veel blackout Packs uitgebracht oftewel volledig zwarte voetbalschoenen.

Naast al het ‘Pack’ geweld, zijn er ook nog nieuwe voetbalbalschoenen uitgebracht, we hebben ze op een rijtje gezet. Nu zullen sommige uit het lijstje onderdeel uitmaken van een ‘Pack’, simpelweg omdat ze volledig zwart zijn. We gaan niet moeilijk doen en aftellen of zo, we knallen de beste en mooiste zwarte voetbalschoen van 2016 er gelijk in!

1. Adidas Copa SL 2016

Een ode aan de beste zwarte voetbalschoen ooit gemaakt? De Adidas Copa SL 2016 is een remake van de oude vertrouwde Copa Mundial, maar dan met alle moderne snufjes die Adidas kan bieden. De Copa SL is vooral veel lichter dan de ‘gewone’ Copa Mundial.

2. Adidas ACE 16.1 Fluid Pack

Adidas-ACE-16-fluid-black

Deze voetbalschoen hebben wij veel gezien op de voetbalvelden. Uitgebracht begin 2016 en erg populair tot aan de zomer, want na de zomer bracht Adidas de Pure Chaos Dark Space Pack uit met een geheel vernieuwde Adidas ACE 16.1.

3. Nike Premier Triple Black

Op de valreep, eind 2016, eind december, brengt Nike nog even de Premier Triple Black uit. Een volledig zwarte versie van de remake van de uit 1994 afkomstige Nike Tiempo Premier. We kennen natuurlijk de Nike Premier met een witte Swoosh, nu dus ook volledig zwart.

4. Puma EVOtouch PRo

Een verrassing in dit rijtje? De Puma EVOtouch Pro is een voetbalschoen die het niveau van Adidas en Nike prima kan bijbenen. De voetbalschoen is licht, uitvoerig getest en aangepast voor de meest wendbare spelers op het voetbalveld. Misschien niet de beste voetbalschoen van 2016, maar zeker een vermelding in de top waard.

5. New Balance Furon 2.0

Weer een verrassing in dit rijtje? De New Balance Furon 2.0 is de verbeterde versie van de Furon uitgebracht in 2015 en dan ook nog eens in een volledig zwarte versie. New Balance heeft flink aan de weg getimmerd in 2016, flink namen aan het merk gebonden en meerdere voetbalschoenen uitgebracht. Hele goede voetbalschoenen zelfs, daarom staat de Furon 2.0 in deze lijst.

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *