De New Balance Visaro Pro FG [Review]

New Balance Visaro Pro FG

Wat doe je als New Balance je vraagt om de Visaro Pro FG uit te proberen en er een eerlijke review over te schrijven? Precies! Je geeft je adres en gaat bij de brievenbus zitten tot de postbode aanbelt en je een paar gloednieuw New Balance Visaro Pro FG overhandigd!

Nu kunnen we een super-positieve review gaan schrijven, omdat we heel enthousiast zijn over het feit dat New Balance ons van vette voetbalschoenen heeft voorzien. Echter is de bedoeling om tot een eerlijke review te komen en onze lezers te voorzien van een degelijk advies: Is de New Balance Visaro Pro FG de beste keus voor het nieuwe voetbalseizoen?

Filmpje! Er zit een vrolijk deuntje onder, maar denk aan je geluid…

Visaro

New Balance Visaro is ontwikkeld voor wendbare spelers. Types die graag draaien en keren en veel acties maken zoals Aaron Ramsey, Samir Nasri en Marouane Fellaini. Kilometervreters en wedstrijdmakers. Voetballers die vanaf het eerste fluitsignaal hun stempel op de wedstrijd willen drukken.

New Balance Visaro Pro FG

Eerste indruk en bijzonderheden

De voetbalschoenen lijken overwegend zwart te zijn, maar niets is minder waar. Van dichtbij zijn de New Balance Visaro Pro FG donkerblauw van kleur, toch verrassend. Verder is de voetbalschoen erg licht en voelt hij soepel aan. De Visaro Pro is gemaakt van synthetisch materiaal en heeft een geribbelde structuur aan binnenkant van de wreef die men bij New Balance de Vari-Zone noemen. Ander kenmerk van de Visaro Pro zijn de zogenaamde Medial Pivot noppen aan de binnenkant van de voorvoet die ervoor zorgen dat je snel weg kunt draaien.

Hoe zitten ze? Hoe lopen ze?

Erg strak om je voet, maar niet vervelend. Je zult de Visaro Pro moeten inlopen, wij verwachten dat de voetbalschoen na een training of twee a drie perfect zal zitten. Wij vinden de New Balance Visaro Pro,  nadat ze zijn ingelopen, erg fijn zitten. Hiernaast is de voetbalschoen erg licht en merk je echt dat de zool met de Medial Pivot noppen hun werk doen. Je bent wendbaar en erg snel op snelheid. Toppunt is volgens ons toch wel het gevoel wat in de voetbalschoen zit, je voelt de bal erg goed tijdens de aanname en het lijkt alsof de bal een beetje blijf plakken aan de schoen. De Vari-Zone, de geribbelde structuur aan de binnenkant van de wreef, moet ervoor zorgen dat je een bepaalde curve mee kunt geven aan de bal bij het schieten. Of het ligt aan onze techniek, maar wij hebben het niet gemerkt bij de eerste honderd vrije trappen of zo…

New Balance Visaro Pro FG_2

Voetbalschoenen voor smalle voeten

We hebben er verstandig aan gedaan om een halve maat groter dan normaal te nemen. Ons uitgangspunt is de Adidas Copa Mundial geweest, deze schoen dragen wij in maat 42. De New Balance Visaro Pro valt ietwat klein uit en is erg geschikt voor de voetballer met een smalle voet. Na enige tijd op de schoenen gespeeld te hebben, merken we dat de schoenen wel iets uitlopen. Ons advies is dan ook om een halve maat groter te nemen dan je normale maat en om dunne voetbalsokken aan te trekken. Geen je de voorkeur aan twee paar sokken of speel je je wedstrijden op sokken met zo een dikke badstoffen voet, dan zeggen wij een hele maat groter. Als je helemaal zeker wilt zijn van je zaak, ga dan naar een winkel en pas de voetbalschoenen even.

New Balance Visaro Pro FG

Volledig zwarte versie van de Visaro Pro FG

Er is ook een volledig zwarte versie van de New Balance Visaro Pro FG verkrijgbaar, welke natuurlijk onze voorkeur heeft. De zwarte versie is echter wel beperkt verkrijgbaar, dus je moet er snel bij zijn om een volledig zwart paar te kunnen bemachtigen.

Gelukkig hebben wij de foto’s nog 🙂

New Balance Visaro Pro FG Black New Balance Visaro Pro FG Black_2

Conclusie

Is de New Balance Visaro Pro FG een goede optie voor het nieuwe voetbalseizoen? Wij zeggen ja! Als je kijkt naar wat je krijgt voor de prijs die aan de Visaro hangt, dan krijg je waar voor je geld. Wij weten bij deze zeker dat New Balance een geduchte concurrent is voor merken als Adidas, Nike en Puma. We gaan zeker meer zien van New Balance als het gaat om voetbalschoenen.

Wil je New Balance Visaro Pro kopen?

Hier kun je ze bestellen.

Of je bestelt ze hier natuurlijk.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *