De zwarte Under Armour Spotlight en Clutchfit Force 3.0

Alweer een tijdje geleden uitgebracht en in de categorie bijzondere zwarte voetbalschoenen: De zwarte Under Armour Spotlight en Clutchfit Force 3.0. We zien Under Armour voetbalschoenen niet vaak op de Europese velden, laat staan op de Nederlandse velden. Het was Olympique Lyon speler Memphis Depay die de Under Armour voetbalschoenen in Nederland op de kaart zette en nu druk is hetzelfde te doen in Europa. Under Armour, een Amerikaans merk dat voet aan de grond heeft gekregen in voetballend Europa met voetbalschoenen zoals de Spotlight en de Clutchfit, gelukkig ook in het zwart. Een vergelijking.

Spotlight

Wij zien de Under Armour Spotlight als een doorontwikkeling van de Speedform. Een voetbalschoen gemaakt voor de explosieve voetballer die alles op snelheid doet en dat vraagt om een voetbalschoen die licht is [209 gram], maar ook stevig om de voet zit. De voetbalschoen bestaat grotendeels uit elastisch materiaal dat voor flexibiliteit en ‘stretch’ zorgt. Dit materiaal is op strategische plekken verstevigd, zoals bij de wreef en de hiel van de schoen. Tezamen zorgt dit voor een comfortabel zittende schoen die je stabiliteit geeft waar het moet en flexibiliteit waar je het wil.

Clutchfit Force 3.0

De Clutchfit is gemaakt voor de controlerende voetballer en focust meer op het eerste balcontact, balcontrole en meters maken in plaats van explosiviteit en snelheid maken. De Clutchfit is dan ook iets zwaarder dan de Spotlight [216 gram] en heeft strategisch geplaatste zandloper patronen over de bovenkant van de schoen, die voor het perfect balgevoel moeten zorgen. De binnenkant van de voetbalschoen is voorzien van zogenaamde Charged Cushioning technologie, die voor demping zorgt en een verbetert comfort. Tot slot is de Clutchfit voorzien van een 3D rubberen bovenlaag die moet zorgen voor het behouden van alle eerder genoemde kwaliteiten in alle weersomstandigheden.

Onze keuze?

Wij kunnen niet kiezen! Het hangt er een beetje van af of je een snelle aanvaller bent of een controlerende middenvelder/verdediger. De voetbalschoen moet bij jou passen en welke je ook kiest, je kiest voor een innovatieve zwarte voetbalschoen die jou laat opvallen op het voetbalveld.

De Under Armour Spotlight bestel je hier

De Under Armour Clutchfit Force 3.0 [Rood, want zwart is uitverkocht] bestel je hier

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *