De zwarte Under Armour Speedform CRM

Under Armour Speedform CRM zwarte voetbalschoen

Under Armour is misschien nog niet zo bekend in Nederland. Wij kennen Under Armour vooral van de compressiebroeken en hun ColdGear. Under Armour is actief in meerdere sporten, waar voetbal er een van is. De eerste keer dat we Under Armour in het voetbal zagen, was als kledingsponsor van Tottenham Hotspurs uit Londen. Tegenwoordig zien we ook de selectie van AZ Alkmaar in Under Armour kleding lopen en hebben ze Memphis Depay aangetrokken als uithangbord voor het merk als het gaat om voetbal.

Duitse unboxing video:

Speedform CRM zwarte voetbalschoenen

De Speedform CRM is de lichtgewicht voetbalschoen van Under Armour. Gemaakt uit 1 stuk, waardoor er de schoen naadloos is en enige irritatie geminimaliseerd wordt. De voetbalschoen is gemaakt voor snelheid, maar ook zeker voor comfort. De Speedform CRM is gemaakt van zacht kangeroeleer en vormt zich naar je voet, hiernaast heeft de schoen een voorgevormde voorkant of teenstuk. Alsof het leer zich om je tenen heeft gevormd. Dit zorgt voor een nagenoeg perfect balgevoel, alsof je op blote voeten speelt. De hak van de voetbalschoen is ook voorgevormd om de pasvorm nog verder te perfectioneren en om te zorgen dat je voldoende stabiliteit hebt.

Lichtgewicht voetbalschoenen

De schoen bestaat uit 1 geheel en heeft dus ook een geïntegreerde lichtgewicht zool, voorzien van EVA-Foam kussens in de hak en onder de tenen om het comfort te verhogen. De zool is verder voorzien van 11 Pebax-noppen die moeten zorgen voor tractie en wendbaarheid. De zool en de noppen gaan bij de Under Armour Speedform CRM niet ten koste van het gewicht van de voetbalschoen. Het totale gewicht van de voetbalschoen is ongeveer 220 gram.

 

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *