De zwarte Puma King SL II

Zwarte Puma King SL II voetbalschoen

De Puma King SL II is een van de lichtste voetbalschoenen die Puma ooit gemaakt heeft en voor ons genoegen is er een volledige zwarte versie van de voetbalschoen. De schoen weegt in totaal 180 gram en doet daarmee zijn naam eer aan, SL staat namelijk voor Super Light.

Om alvast een beetje in de sfeer te komen een video waarin de Puma King SL II getoond wordt. Spoel even door naar 1:10, want dan wordt de zwarte Puma King uitgebreid getoond.

Lichtgewicht leren voetbalschoen

Het is eigenlijk best bijzonder wat Puma gepresteerd heeft, een moderne lichtgewicht voetbalschoen gemaakt van kangeroeleer. Dus de comfort van een leren voetbalschoen en de prestaties van de een lichtgewicht voetbalschoen. Puma heeft ervoor gekozen om gewicht te besparen met de zool van de schoen, deze is gemaakt uit 1 stuk en biedt voldoende ondersteuning bij plotseling wendingen tijdens een wedstrijd of training. Hiernaast is de bovenlaag van de Puma King weliswaar van leer, maar dan wel een vrij dun om gewicht te besparen. Dit heeft als consequentie dat de schoen je niet veel bescherming geeft, mocht er iemand op je tenen gaan staan.

Comfort en snelheid

Puma heeft met de King SL II voor een zeer comfortabele voetbalschoen gezorgd. Een voetbalschoen met een klassieke uitstraling en gemaakt voor snelheid door de inzet van de modernste technieken. De voetbalschoen met vaste noppen is geschikt voor gewoon gras als kunstgras, zonder in te hoeven leveren op prestaties en stabiliteit. De Puma King SL II is een voetbalschoen voor de traditionele speler, die zich snel over het veld wil bewegen. Speel jij op de Puma King SL II? Laat ons weten wat je ervan vind in een reactie!

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *