De zwarte Nike Tiempo 6 Legend – Derby Day pack

Nike is goed bezig met hun nieuwe Derby Day pack, bestaande uit een zwarte Tiempo Legend 6 met rode accenten en een zwarte Tiempo Legend 6 met blauwe accenten. Stel je voor dat Manchester United [rood] en Manchester City [blauw] tegen elkaar zouden spelen en elke speler van United heeft de rode voetbalschoenen en elke speler van City de blauwe voetbalschoenen aan, hoe geweldig is dat? Nog beter, de Nike Tiempo Legend 6 Derby Day pack voetbalschoenen zijn in de basis zwart, dus iedereen zou dan zwarte voetbalschoenen aan hebben!

Verbeterde Tiempo Legend 6

De Tiempo Legend 6 is al een tijdje uit en zit vol met moderne technologie die van jou een betere voetballer maken. Nike heeft de Derby Pack aangegrepen om nog meer verbeteringen door te voeren. Zo hebben de voetbalschoenen geen losse tong en is de kangeroe-leren upper verder verbeterd. Wat wij een zeer goede verbetering vinden is, dat de binnenzool voorzien is van kleine siliconen stippen die ervoor moeten zorgen dat je voet niet gaat schuiven in de voetbalschoen. Hetzelfde effect als ook de Trusox nastreven.

Limited edition

zo jammer dat Nike de Tiempo Legend Derby Day Pack als limited edition uitbrengt. Zwarte voetbalschoenen zoals deze zouden permanent op de markt moeten zijn. Wij hebben er geen invloed op dus als jij een paar wilt hebben zul je snel moeten zijn, want op = op kennelijk…

De zwart/rode editie van de Nike Tiempo Legend 6 Derby Day Pack bestel je hier

De zwart/blauwe editie van de Nike Tiempo Legend 6 Derby Day Pack bestel je hier

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *