De zwarte Nike Tech Craft pack 2.0 voetbalschoenen

nike-tech-craft-pack-2-0

Nike introduceert de nieuwe ZWARTE Tech Craft 2.0 voetbalschoenen bestaande uit volledig zwarte versies van de Nike Mercurial, Hypervenom, Magista en Tiempo voetbalschoenen. Mooi, mooi, mooi! In 2015 lanceerde Nike het Tech Craft pack, voetbalschoenen welke een samensmelting waren van lichtgewicht kunststof en soepel kangeroeleer. Geweldige voetbalschoenen, maar toen niet volledig zwart. De Nike Tech Craft pack 2.0 voetbalschoen zijn verkrijgbaar vanaf 17 november 2016!

Eerste Tech Craft versies van Mercurial V en Magista II….. en Vapor XI!

Nog nooit eerder bracht Nike Tech Craft versies uit van de Mercurial en Magista voetbalschoenen. En met het uitbrengen van Tech Craft versies van de Mercurial silo, betekent natuurlijk ook een Tech Craft versie van de Nike Mercurial Vapor XI! Naar onze mening de allermooiste voetbalschoenen uit het Tech Craft pack, maar gek genoeg niet op de voorgrond gezet door Nike. Wij weten eerlijk gezegd niet waarom, misschien omdat ze ook net de nieuwe Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen hebben uitgebracht en daar de focus op willen leggen.

zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_vapor zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_vapor_top

Flyknit Dynamic Fit Collars

Drie van vijf voetbalschoenen in de Nike Tech Craft pack 2.0 zijn verkrijgbaar met een Flyknit Dynamic Fit Collar, de Mercurial, Magista en de Hypervenom. De Dynamic Fit Collar zorgt ervoor dat de voetbalschoen stevig om je voet zit en zorgt voor stabiliteit tijdens het kappen en draaien. Echter, de Tech Craft versies van de Tiempo, Vapor en Hypervenom zijn verkrijgbaar zonder Dynamic Fit Collar. De Vapor zal waarschijnlijk nooit een Dynamic Fit Collar krijgen en de Tiempo al helemaal niet, maar de Hypervenom silo heeft naast de Phantom ook de Phinish, wat in principe dezelfde voetbalschoen is, maar dan zonder de Dynamic Fit Collar. Het is jouw keuze.

zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_mercurial zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_hypervenom zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_magista

 

Alegria Leer en All Weather Control (ACC)

Van All Weather Control (ACC) hebben we eerder gehoord, een bewerking van het leer dat ervoor zorgt dat jij in alle weersomstandigheden grip en controle over de bal houdt. Alegria leer is ons minder bekend. We hebben hier en daar wel eens wat gehoord of gelezen, maar Nike zet hun premium Alegria leer op de voorgrond bij de Tech Craft pack. Alegria leer is in principe de opvolger van het kangeroeleer, het is zachter, comfortabeler en zorgt voor een beter balgevoel.

zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_mercurial_top zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_hypervenom_top zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_magista_top zwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_tiempo_topzwarte-nike-tech-craft-2-0-voetbalschoenen_vapor_top

Nike Tech Craft 2.0 nu bestellen?

Eigenlijk kan je pas bestellen vanaf 17 november, maar gelukkig is er pre-sale!

Nike Mercurial Tech Craft bestel je hier

Nike Hypervenom Tech Craft bestel je hier

Nike Magista Tech Craft bestel je hier

Nike Tiempo Tech Craft bestel je hier

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *