De zwarte Nike Premier Triple Black

Een iconische zwarte voetbalschoen. De Nike Premier is een van de beste voetbalschoenen verkrijgbaar op dit moment. Leer, comfort en ultieme balcontrole gaan hand in hand bij de Nike Premier en al klap op de vuurpijl lanceert Nike nu een volledig zwarte ‘Triple Black’ versie uit van de Premier.

Niet te verbeteren

Nike kan natuurlijk onmogelijk de Premier nog verbeteren en heeft ook geen poging gewaagd bij deze zwarte versie. De voetbalschoen is goed zoals hij is. De Nike Premier moet je niet verwarren met de Nike Tiempo Legend. Vroeger heette de Nike Premier anders, namelijk de Nike Tiempo Premier. Echter heeft Nike er voor gekozen om de Tiempo Premier door te ontwikkelen naar de Tiempo Legend voetbalschoenen en heeft daarnaast als eerbetoon aan de originele Premier uit 1994 de Nike Premier uitgebracht.

Limited edition

Uiteraard is de Nike Premier Triple Black uitgebracht als limited edition, Nike wil natuurlijk niet dat de ‘normale’ Nike Premier uit het veld geblazen wordt door deze prachtige zwarte versie. Als je deze voetbalschoen dus wilt bestellen, moet je er snel bij zijn wnat op = op.

De Nike Premier Triple Black bestel je hier.

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *