De zwarte Nike Legend Tiempo 6

Nike Tiempo Legend 6 - zwarte-voetbalschoenen.nl

Ze waren al vanaf 1 december op de markt, maar alleen in het wit verkrijgbaar. Wij hebben natuurlijk uitgekeken naar de zwarte versie van de Nike Tiempo Legend 6!

Video! [witte versie, maar toch]

Laten we weer eens aftrappen met een video van de Nike Tiempo Legend 6. Het is de witte versie, verderop in dit artikel een unboxing video en review van de zwarte Nike Tiempo Legend 6.

Heerlijke klassieke zwarte voetbalschoen

Vanaf het begin is de Tiempo de tegenhanger geweest van de Copa Mundial en tegenwoordig met de legend lijn levert Nike hypermoderne voetbalschoenen en duurt de strijd tussen Nike en Adidas nog altijd voort. De Nike Tiempo Legend 6 is, hoe verrassend, de zesde versie van de Legend voetbalschoen. Eerst uitgebracht in een witte kleur en nu eindelijk in het zwart. De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn altijd al klassiekers geweest, gemaakt voor comfort en een ultiem balgevoel. Een voetbalschoen voor de controleur.

Nike Tiempo Legend 6 - zwarte-voetbalschoenen.nl Nike Tiempo Legend 6 - zwarte-voetbalschoenen.nl

X-ray cage > een kooi in je voetbalschoenen

Nike heeft geprobeerd om een naadloos design na te streven, net als bij de Mercurial Vapor voetbalschoenen. Ook zit de tong van de voetbalschoen niet los, maar is onderdeel van de schoen zelf. De basis voor het naadloze ontwerp van de Nike Tiempo Legend 6 is de zogenaamde X-ray cage, een soort kooicontructie die om je voet zit en ervoor zorgt dat de voetbalschoen maximale stabiliteit biedt bij alle bewegingen [waar hebben we dit eerder gezien?]. De X-ray cage zorgt ervoor dat het oppervlak van de schoen wel geribbeld is, maar minimaal geperforeerd. Dit heeft als gevolg dat je optimaal balcontact houdt, maar dat er weinig vocht kan doordringen.

Touch-2-Square_native_600

Geen reden om niet aan te schaffen

De zwarte Nike Tiempo Legend 6 is gewoon weer een klassieker, een voetbalschoen die simpelweg weer een stukje beter is dan de vorige versie. Er is dan ook geen reden om de Tiempo Legend 6 niet aan te schaffen. Hij is wel prijzig, maar gelukkig zijn er ook goedkopere versies.

Tot slot nog de beloofde unboxing en review video:

Speel jij al op de Nike Tiempo Legend 6? Laat ons weten wat je ervan vindt in een reactie hieronder!

Wil jij de Tiempo Legend 6 bestellen? Dat kan hier.
De goedkopere Legacy versie van de Tiempo is ook hier beschikbaar
De goedkoopste versie van de Tiempo 6 is de Mystic versie en die kun je hier bestellen.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *