De zwarte Nike Hypervenom Phantom 3

De Nike Tech Craft pack is compleet met de zwarte Hypervenom Phantom 3! Nike heeft de derde editie van de Hypervenom uitgebracht en omdat hij onderdeel is van het Tech Craft pack, is hij zwart en hybride. Wij zijn gelukkig. Een hybride voetbalschoen betekent dat innovatief en superlicht synthetisch materiaal met zacht en fijn leer gecombineerd wordt, waardoor jij alle innovatieve eigenschappen hebt van een moderne voetbalschoen en ook het gevoel dat leer met zich meebrengt.

Stabiliteit voor behendigheid

Door gebruik te maken van zogenaamde Flywire heeft Nike ervoor gezorgd dat de Hypervenom Phantom 3 voor stabiliteit zorgt bij het plotseling van richting veranderen op hoge snelheid. Ook heeft Nike  de voetbalschoenen voorzien van grip inlegzolen, om te voorkomen dat je voeten gaan schuiven tijdens het voetballen. Ook bij de ontwikkeling van de zool van de Hypervenom heeft Nike getracht om de behendigheid te bevorderen zonder aan stabiliteit te hoeven inboeten. Elke nop is zorgvuldig geplaatst en sommige dienen voor acceleratie, sommige zijn meer gericht op rotatie en een aantal noppen moeten voor grip zorgen.

Strike zone

De Hypervenom 3 is aan de voorkant voorzien van een zogenaamde Strike Zone. Dit zijn een soort van strategisch geplaatste schuim pads die moeten zorgen voor een betere balaanname en zorgen voor betere krachtverdeling bij het passen. De Strike Zone geeft aan dat Nike echt op zoek is gegaan naar de perfect voetbalschoen voor de snelle aanvaller, de aanvaller die zijn acties op snelheid maakt en uit de loop op het doel schiet.

Wil jij de Nike Hypervenom Phantom 3 bestellen?

De Hypervenom 3 met sokje bestel je hier

De Hypervenom 3 zonder sokje bestel je hier

Alle Nike Hypervenom voetbalschoenen vind je hier

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *