De zwarte Nike Hypervenom II

nike hypervenom II black academy pack zwart

De Nike Hypervenom voetbalschoen heeft een upgrade gehad en wat voor een! De zwarte Nike Hypervenom 2 is de nieuwste aanvulling op de Nike academy black pack, bestaande uit de Nike Mercurial, Tiempo en Magista voetbalschoenen. Met de komst van deze nieuwe zwarte voetbalschoen, heeft Nike ervoor gekozen om de complete Academy Black Pack te relaunchen!

Nike Hypervenom II

De zwarte Nike Hypervenom maakte al deel uit van de Academy Black Pack toen deze begin dit jaar gereleased werd, echter nu de Hypervenom geupgrade is, en tegenwoordig Hypervenom II heet, is het originele lid van de pack vervangen. De Hypervenom II is verkrijgbaar met en zonder enkelsokje of zoals Nike het noemt de Dynamic Fit Collar. Verder is de schoen vrijwel hetzelfde gebleven qua technologie, het design echter heeft wel een upgrade gekregen. Daar waar de eerste Hypervenom voetbalschoenen voorzien waren van kleine putjes over het oppervlak voor meer balcontrole, heeft de Hypervenom II een wat egaler oppervlak zonder verlies van balcontrole uiteraard.

Unboxing

Ondanks dat het niet de zwarte Hypervenom II voetbalschoenen zijn, hebben we toch dit filmpje van Freekickerz geplaatst.

Draag jij de nieuwe Nike Hypervenom II zwarte voetbalschoenen al? We zijn heel benieuwd wat je er van vind, laat een reactie achter!

Wil jij de Nike Hypervenom II kopen? Dat kan hier.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *