De zwarte New Balance Visaro en Furon

new balance visaro furon

New Balance is eigenlijk best bekend als schoenen en kledingmerk, maar vooral in het hardlopen en niet in het voetbal. Tot nu! Topspelers als Aaron Ramsey, Marouane Fellaini en Samir Nasri zijn tegenwoordige de trotse dragers van de New Balance Visaro en Furon voetbalschoenen. In eerste instantie waren de New Balance voetbalschoenen verkrijgbaar in een soort van pastel kleuren, groen met paars en blauw met oranje. Echter, het publiek heeft gesproken en nu zijn er volledig zwarte New Balance voetbalschoenen op de markt!

Unboxing!

 

new balance furon

De zwarte New Balance Furon

Men is niet zo positief over de New Balance Furon voetbalschoen. De schoen is niet van leer en de buitenkant voelt aan als een stug stuk karton. Het schijnt dat je voet erin krijgen hetzelfde is als je voet in een zwemflipper stoppen. Verder biedt de schoen weinig stabiliteit en voelt de schoen niet natuurlijk aan. Ruimte voor verbetering dus voor de New Balance Furon. Laten we meer aandacht besteden aan de Visaro en daar de beoordeling aan koppelen.

new balance visro blackout

De zwarte New Balance Visaro

Een heel ander verhaal is de New Balance Visaro. Deze schoen is ook niet van leer, maar heeft wel die soepelheid die je van een moderne voetbalschoen mag verwachten. De buitenkant van de schoen heeft een soort van golfbal putjes voor een betere balcontrole, terwijl de binnenkant van de schoen tal van ribbels heeft voor de passing en aanname van de bal. New Balance heeft echt zijn best gedaan om de voetbalschoen zo comfortabel mogelijk te laten zijn en alle stabiliteit te laten bieden die een voetballer nodig heeft op de hedendaagse kunstgrasvelden.

Brede voetbalschoenen

De New Balance Visaro is een brede voetbalschoen, die dus niet voor elke voet geschikt is. Ondanks dat de binnenkant van de schoen je voet behoorlijk vast zet en je dus veel minder gaat schuiven, kan de schoen aan de bovenkant wat ruimte overlaten. Je kunt ervoor kiezen om een extra zooltje in de schoen te leggen, waardoor je voet omhoog komt en de schoen strakker om je voet zit. Let wel op, de originele zool van de New Balance Visaro kan niet verwijderd worden. Je hebt dus altijd dubbele zolen, kijk dus goed of de stabiliteit niet in het gedrang komt.

Exclusieve zwarte voetbalschoenen

Hou je van voetbalschoenen die net even anders zijn, aparte merken en bijzondere voetbalschoenen? Dan is zijn de New Balance voetbalschoenen iets voor jou. Ondanks een aantal minpunten, zijn wij toch enthousiast over de voetbalschoenen. Laat ons weten wat jij ervan vind in een reactie hieronder!

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *