De zwarte New Balance Furon 2.0

new balance furon 2.0 zwart uitgelicht

Tijdje geleden schreven we al over de New Balance Furon en toen waren we niet heel positief. Toen was de Visaro gewoon de betere voetbalschoen. Nu zijn we niet zo zeker… We hebben de New Balance Visaro Pro mogen testen en wij vonden dit een hele goede schoen. De New Balance Furon heeft nu een 2.0 versie uitgebracht en wij zijn er zeker van dat deze voetbalschoen de Visaro gaat overtreffen! Als het goed is heeft New Balance geluisterd naar de feedback en de schoen op alle fronten verbeterd en nog beter, ze hebben een zwarte versie uitgebracht!

Om te beginnen een zeer heroïsch unboxing filmpje:

Hybrid Mesh

De New Balance Furon 2.0 is gemaakt van een materiaal genaamd Hybrid Mesh. Soortgelijke termen horen we bij elke moderne voetbalschoen, het betekent zoveel als geen leer, superlicht, duurzaam en ademend. Flexibel, maar toch stevig. Optimaal balgevoel en controle. Comfort. Een moderne voetbalschoen moet zich hierin onderscheiden en de New Balance Furon 2.0 sluit hier netjes op aan.

new balance furon 2.0 zwart 4 new balance furon 2.0 zwart

Twee noppen achter

Wat erg opvallend is aan de NEw Balance Furon 2.0, is dat hij maar twee noppen achter heeft. Iets wat andere voetbalschoenen niet hebben of niet meer hebben. Adidas heeft het even geprobeerd bij de F50 en Nike bij de Vapor, maar zij zijn terug naar vier noppen achter. Wij zijn erg benieuwd waarom New Balance hiervoor heeft gekozen en of ze het doorzetten. Onze mening is dat twee noppen achter ten koste gaat van de stabiliteit tijdens het passen en schieten, de enkel van je standbeen krijgt niet genoeg grip bij het schieten met twee noppen.

new balance furon 2.0 black new balance furon 2.0 zwart 3

Ultralichte voetbalschoenen

Het zijn misschien niet de allerlichtste voetbalschoenen zoals Puma en Adidas aanbieden met hun 99 gram voetbalschoene, maar de New Balance Furon 2.0 is ultralicht en toch comfortabel. New Balance heeft veel tijd gestoken in het comfortabel en licht maken van de Furon 2.0, iets wat elke voetballer ten goede komt.

Wil jij de New Balance Furon 2.0 bestellen voor het nieuwe seizoen? Dat kan hier.

Speel jij op de New Balance Furon 2.0? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening! Laat een reactie achter hieronder:

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *