De zwarte Adidas Nemeziz Messi 17

Toen de eerste versie van de Adidas Nemeziz Messi uitkwam, schrokken wij nogal. Adidas heeft een ‘zebra-voetbalschoen’ gemaakt, zoals de EK2012 versies van de Adidas F50. Niet bepaald een favoriet van ons, maar Adidas maakt het helemaal goed met de nieuwe zwarte Adidas Nemeziz Messi!

Revolutionaire voetbalschoen met Torsion technologie

Adidas is voor de Nemeziz Messi het archief gedoken en heeft de zogeneaamde Torsion technologie nieuwe leven ingeblazen voor deze voetbalschoen. Ken je die voetballers die altijd hun enkels in tapen? Of die nog even wat tape om de sokken doen ter hoogte van de enkel? In de eerste plaats natuurlijk om de sokken en scheenbeschermers op de plaats te houden, maar ook om wat extra stabiliteit te creëren voor de enkels. Adidas heeft geprobeerd hetzelfde effect te bewerkstelligen met de binnenschoen van de Adidas Nemeziz Messi, het zogenaamde 360Agility Bandage System. Een naadloze ‘sok’ die jou dezelfde stabiliteit geeft als de tape die om je enkels zit, geperfectioneerd voor de meest behendige speler op het veld.

Ultieme behendigheid

De rest van Adidas Nemeziz Messi is gemaakt met maar een doel: ultieme behendigheid. De Sprintframe zool is gecombineerd met Torsion technologie om zoveel mogelijk energie in jou bewegingen te krijgen. Samen met de ‘lockdown’ van het Bandage System, zorgt de voetbalschoen voor stabiliteit tijdens het draaien en explosiviteit bij het sprinten.

Adidas Nemeziz Messi 17.1 bestellen?

Voorlopig is alleen de Addias Nemeziz Messie 17.1 te verkrijgen, de 17.2 en 17.2 zullen niet lang op zich laten wachten.

Bestel de Nemeziz Messi hier.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *