De zwarte Adidas Magnetic Storm Pack

Zwart op zwart is de beste omschrijving voor de Adidas Magnetic Storm Pack. Na rood, groen en blauwe packs, is Adidas weer terug met blackout voetbalschoenen. Wij zijn blij.

Laten we eens beginnen met een filmpje:

Adidas ACE Purecontrol

Geen volledig nieuwe versie van de Purecontrol, maar gewoon mooi zwart. De veteloze constructie en hoge enkel geen een sok-achtig gevoel bij het aantrekken van de voetbalschoen. En met het sprintframe als basis voor de zool, zul je unieke stabiliteit en comfort ervaren.

Adidas Nemeziz

De nieuwste voetbalschoen van Adidas. Initieel uitgebracht met zebra-strepen, maar al snel kwam Adidas met een donkere versie van de Nemeziz en nu een pikzwarte met de Nemeziz Magnetic Storm pack versie. Gemaakt voor pure behendigheid, sluit de Nemeziz perfect aan op elke voet en zul je het gevoel hebben op blote voeten te spelen.

Adidas X17

Volgens ons de meest onderschatte voetbalschoen die Adidas heeft. De Adidas X17 is een beetje ondergesneeuwd door de Purecontrol, maar geloof ons, deze voetbalschoen gaat je niet teleurstellen. Wij zien als de perfecte combinatie van het confort van de Purecontrol en de snelheid van de Nemeziz.

Bestellen voor het nieuwe seizoen?

De zwarte Adidas Magnetic Pack kent de duurdere versies voor de pro’s, maar uiteraard ook de meer betaalbare versies. Of je nu de 17+, 17.1, 17.2 of 17.3 versie wilt aanschaffen, je kunt ze hier bestellen.

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *