De zwarte Adidas Gloro voetbalschoenen

Adidas gloro 16.1 collectie

Ok, eerlijk is eerlijk, er zit een witte schoen tussen, maar de Adidas Gloro 16.1 collectie is toch overwegend zwart te noemen. Een alternatief op de Copa Mundial noemen sommigen het of misschien wel de vervanger van de Adidas Kaiser Liga. Adidas kwam in maart 2015 met de Gloro collectie en heeft deze voetbalschoenen in verband de grote populariteit geupgrade en de Adidas Gloro 16.1 uitgebracht begin dit jaar.

Adidas Gloro 15.1

De Adidas Gloro 15 serie lijkt een samensmelting van de Copa Mundial en de Predator, althans zo lijkt het. Uiteraard is de voetbalschoen gemaakt voor comfort en bestaat de voorkant uit soepel kangeroeleer. De zool heeft traction noppen en de Adidas Gloro heeft, ondanks de kleurtjes, een klassieke uitstraling. Doordat de Gloro 15.1 een tong heeft met een elastiekje, doet hij gelijk denken aan de Adidas Predator voetbalschoenen van een aantal jaar geleden.

adidas gloro groen adidas gloro blauw adidas gloro rood

Adidas Gloro 16.1

Kennelijk viel het elastiekje niet echt in de smaak bij het publiek, want de Adidas Gloro 16.1 heeft geen tong die je over je veters kunt vouwen en met een elastiekje vast kunt maken. Ook heeft Adidas de Gloro 16.1 voorzien van een gladde bovenkant, om een schoner schietvlak te hebben en problemen met wateropname te voorkomen. Tevens is de zool van de Adidas Gloro 16.1 herzien, de noppen zijn ronder dan zijn voorganger.

adidas gloro 16.1 core black adidas gloro 16.1 fg zwart

Al met al zijn de Adidas Gloro voetbalschoenen gemaakt voor comfort en zou je ze het beste kunnen plaatsen als een goedkopere versie van de Copa Mundial. We zijn erg benieuwd of jij op de Adidas Gloro voetbalschoenen speelt en wat je ervan vind. Laat het achter in een reactie hieronder!

Wil jij de Adidas Gloro voetbalschoenen aanschaffen? Dat kan hier. Je kunt de voetbalschoenen ook hier aanschaffen.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *