De zwarte Adidas ACE 17.1 Red Limit

Het jaar is bijna ten einde , kerstmis staat voor de deur en Adidas brengt alvast hun 2017 versie van de ACE uit! De Adidas ACE 17.1 is onderdeel van de Red Limit pack en is uiteraard een verbeterde versie van de Adidas ACE 16 voetbalschoenen waar we veelvuldig over geschreven hebben afgelopen jaar.

We hebben weer een mooi filmpje gevonden:

Hybride voetbalschoen

De voorkant van de Adidas ACE 17.1 is gemaakt van soepel kangeroeleer, de rest van de voetbalschoen is gemaakt van het zogenaamde Techfit materiaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen comfortabel om je voeten zitten, je voldoende stevigheid hebt bij alle bewegingen op het veld en dat je het ultieme balgevoel houdt bij het aannemen en verwerken van de bal. De combinatie zorgt er ook voor dat de voetbalschoenen presteren onder alle weersomstandigheden. Het Techfit materiaal is voorzien van het zogenaamde Non-Stop Grip, wat ervoor zorgt dat het oppervlak van de voetbalschoen stroever wordt voor een beter balgevoel.

Ode aan de Predator?

De Adidas ACE 17.1 Red Limit heeft een opvallende rode voorkant. De combinatie van de zwarte en rode kleuren doet ons denken aan de Adidas Predator en laat Adidas nu net bezig zijn met het uitbrengen van een ode aan de vroegere Predator. Niet geheel een toevallige kleuren keuze dus. Het is jammer dat de Adidas ACE 17.1 nog niet in volledig zwart verkrijgbaar is, maar het gerucht gaat dat dit niet lang meer kan duren…

Bestellen?

Wil jij een paar Adidas ACE 17.1 Red Limit bestellen? Dat kan hier.

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *