De zwarte veterloze Adidas Ace 16+ Purecontrol

adidas ace purecontrol

Het is Adidas gelukt! Veterloze voetbalschoenen en nog helemaal zwart ook. De zwarte veterloze Adidas Ace16+ PureControl voetbalschoenen zijn niet de eerste veterloze voetbalschoen, maar wel uniek doordat de buitenkant van de schoen deels uit [gebreid] stof bestaat. De voetbalschoen trek je dus aan als een sok, zit als een sok en voelt [deels] als een sok. Iemand wel eens op sokken gespeeld?

Zoals gebruikelijk een filmpje!

Hoe krijg je de veterloze voetbalschoenen aan?

De Adidas Ace16+ Purecontrol heeft zoals gezegd geen veters, dus de schoen losser maken om aan te trekken is er niet bij. De schoen schijnt daarom ook lastig om je voet te krijgen. Niet zo gek, want ze moeten wel aan je voet blijven zitten tijdens een training of wedstrijd. De voetbalschoen heeft twee lussen, aan de achterkant bij de hiel en aan de voorkant aan de tong van de schoen. Voor zover je kunt spreken van een tong, want de schoen is zo ongeveer uit een geheel gemaakt.

Adidas Ace16+ Purecontol

Zitten de voetbalschoenen niet los en ga je niet glijden?

Schijnbaar is de gebreide stof elastisch en zorgt voor voldoende stevigheid tijdens het bewegen. De schoen heeft een ‘hoge enkel’, wat ook weer voor extra stabiliteit zorgt. Ik twijfel of de schoen wel stevig genoeg zit en vooral in wedstrijden niet voor problemen zorgt. Kappen, draaien en sprinten zorgen voor zoveel druk op een voetbalschoen, dat ik er niet zeker van ben dat de Adidas Ace16+ Purecontrole altijd goed blijft zitten. Aan de andere kant kan ik niet geloven dat Adidas dit niet uitvoerig getest heeft en als topvoetballers als Mesut Ozil enthousiast zijn over de voetbalschoen, dan moet het wel goed gaan in een wedstrijd.

closer-look-adidas-ace-16-gti-2016-boots-8

Nog niet verkrijgbaar in Nederland?

We hebben even gezocht, maar hebben de voetbalschoen nog niet gevonden in een Nederlandse webshop. Internationaal zijn ze al wel verkrijgbaar, echter alleen in het gifgroen. Even wachten dus totdat de Adidas Ace16+ Purecontrol in Nederland te verkrijgen is. Een ding is zeker, de schoenen zullen niet goedkoop zijn…

Adidas Ace Purecontrol

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *