De zwarte Adidas ACE 16.1 en X 15.1 Deadly Focus pack

Adidas-Deadly-Focus-X-and-Ace

Adidas heeft een limited edition pack uitgebracht van de ACE 16.1 en de X 15.1 voetbalschoenen, genaamd Deadly Focus. Het design is geïnspireerd door luxueuze dierenhuiden en tot leven gebracht door de designer Lapo Elkann van Italia Independant. Geen idee wie dat is, maar de voetbalschoenen zijn wel erg mooi geworden. Het lijk wel alsof de schoenen van slangenhuid zijn gemaakt en alsof er kleine schubben op zitten. Hoe dan ook, de voetbalschoenen zijn in de basis zwart en dat is al heel wat voor voetbalschoenen in 2016.

Zoals altijd even een filmpje om er lekker in te komen!

addias-Deadly-Focus-Pack

Kun je nog niet kiezen? Lees hier meer over de voetbalschoenen.

De Adidas ACE 16.1 Deadly Focus

De Deadly Focus versie van de Adidas ACE is natuurlijk alleen aangepast qua uiterlijk. De voetbalschoen biedt dezelfde kwaliteiten als de normale ACE voetbalschoenen, het is de print die moet opvallen. Zoals gezegd lijkt het materiaal op een slangenhuid en heeft, volgens de ontwerpers, een luxe uitstraling omdat je dit soort patronen alleen op luxe producten terug vind. De Adidas ACE 16 Deadly Focus is in de basis zwart en het partroon heeft een grijs/witte kleur. Wat wij toch een beetje jammer vinden, is dat de ACE 16 Deadly Focus witte strepen heeft over de zijkant van de schoen. Had van ons zwart mogen zijn.

Bestellen kan hier.

Adidas-Deadly-Focus-ACE 16

De Adidas X 15.1 Deadly Focus

De Deadly Focus versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is zwarter dan de ACE. De zool is zwart en de X-cage heeft een zwarte kleur. Dit maakt de Adidas X15 Deadly Focus een ietwat minder opvallende voetbalschoen, maar dat is wat ons betreft prima. Je hebt immer geen opvallende voetbalschoenen nodig om op te vallen in het veld, dat doe je als het goed is met je voetbalspel. De X15 is precies hetzelfde gebleven en eigenlijk is het design redelijk subtiel toegepast. Lichte voorkeur hebben wij voor de X15.

Bestellen kan hier.

Adidas-Deadly-Focus-X15

Speel jij al op de Adidas Deadly focus voetbalschoenen? Laat ons weten wat je ervan vind in een reactie hieronder!

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *