De Umbro Velocita Pro black/black

Umbro’s antwoord op het Nike en Adidas geweld. De Umbro Velocita Pro is de lichtste voetbalschoen die Umbro ooit gemaakt heeft, slechts 165 gram! En dit gewicht gaat niet ten koste van het comfort en de stabiliteit die de schoen biedt. De Umbro Velocita heeft zorgvuldig geplaatste padding die zorgen voor een comfortabel gevoel om de voeten. En het zogenaamde A-frame in het midden van de schoen moet zorgen voor stabiliteit.

Om even in de sfeer te komen een video. Dit is niet de zwarte versie van de Umbro Velocita, maar het geeft een goed beeld van de details.

Snelheid in alle richtingen

De Umbro Velocita Pro is gemaakt voor maximale snelheid, welke kant je ook op gaat. De onderkant van de voetbalschoen is gemaakt uit een geheel en heeft een soort beschermkap op de hiel van de schoen. De noppen structuur is ook doordacht, aan de binnenkant van de voorvoet zijn ronde noppen geplaatst en aan de buitenkant een soort van oneven vierkante noppen. Als je er bij nadenkt is dit ook logisch, Umbro wil met de Velocita maximale wendbaarheid bieden en je draait vooral op de binnenkant van je voet. Deze noppen zijn dus rond. Je remt af met de buitenkant van de voet, dus zijn deze noppen rechthoekiger.

umbro velocita black side

Superlicht micro-fiber bovenmateriaal

Het materiaal waar de Umbro Velocita Pro van gemaakt is, bestaat uit een superlicht micro-fiber die voorzien is van een soort golfbal textuur. De voetbalschoen is nagenoeg naadloos, wat moet zorgen voor meer balgevoel. Tot slot is de tong van de voetbalschoen gevormd naar de schoen en voorzien van ventilatie op de plekken waar het nodig is.

umbro velocita black mid

Topschoen

Uiteraard is de Umbro Velocita Pro uitvoerig getest en kan je het met recht een topschoen noemen. We zijn echter heel erg benieuwd naar voetballers die spelen op de Umbro Velocita Pro en wat ze ervan vinden. Laat jouw mening achter in een reactie!

 

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *