De Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty

Nike Mercurial Superfly CR7 Salvage Beauty - Zwarte-voetbalschoenen.nl

Normaal gesproken zijn wij niet van de CR7 voetbalschoenen De vorige Nike Mercurial Superfly CR7 waren weliswaar zwart, maar hadden gewoon glitters… Deze nieuwe versie van de CR7 zijn geïnspireerd door het eiland MAdeira, niet geheel toevallig het geboorte eiland van Christiano Ronaldo himself.

Vulkanische voetbalschoenen

Als we kijken naar het uiterlijk van de Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty, dan zien we een soort van rood-gele vlekken over de schoen lopen. Dit is dus een verwijzing naar het vulkanische eiland Madeira. Op zich helemaal niet lelijk, de voetbalschoen is zwart en de vulkanische kleuraccenten maken de schoen net even iets interessanter. Om de schoen even goed te bekijken, een filmpje:

Mercurial Vapor versie

De CR7 Savage Beauty is ook beschikbaar in het Vapor model. Daar waar de Superfly CR7 een Dynamic Collar fit heeft, dat sokje wat de voetbalschoen beter op je enkel laat aansluiten, heeft de Vapor dit niet. Een ander verschil is dat de Superfly CR7 gemaakt is van het zogenaamde Flyknit en de Vapor CR7 van ultradun microfiber leder. In beide gevallen probeert Nike het gevoel van óp blote voeten’spelen na te streven en zijn beide voetbalschoenen ultralicht in gewicht.

Nike Mercurial Vapor CR7 Savage Beauty

Speel jij al op de Nike Mercurial Superfly CR7 of Vapor CR7? Laat ons weten wat je ervan vind in een reactie hieronder!

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *