De Nike Academy Black Pack

 

Nike Academy Black Pack

Vier zeer populaire voetbalschoenen en zwarter dan zwart. De Nike Academy Black Pack bestaat uit de Mercurial Superfly en Vapor, de Magista Obra en Opus, de Hypervenom Phantom en de Tiempo Legend. In eerste instantie gewoon zwarte versies van een aantal goede voetbalschoenen, maar er zit een verhaal achter.

Schoenen in beeld en in detail:

De Nike Academy

De Nike Academy is een voetbalschool voor jonge getalenteerde voetballers die er alles voor over hebben om profvoetballer te worden. Bij Nike krijgen ze toegang tot nagenoeg perfecte trainingsfaciliteiten en worden ze begeleid door professionele voetbaltrainers. Nog mooier is dat de voetballers van de Nike Academy spelen en trainen op de nieuwste Nike voetbalschoenen en dragen de nieuwste Nike training en wedstrijdkleding. Soms worden de voetballers zelfs gevraagd om nog niet uitgebrachte voetbalschoenen te testen.

Statement

Nu komt het interessante. Bij de Nike Academy willen ze dat spelers het redden met goede training, talent en hard werken. Er is geen ruimte bij de Academy voor spelers die willen opvallen met gele of roze voetbalschoenen. In dat kader hebben ze ook de Black Pack ontwikkeld. Een speler die opvalt met onopvallende zwarte voetbalschoenen, moet wel goed kunnen voetballen nietwaar?

Goede schoenen in een goede kleur

De voetbalschoenen in de Black Pack zijn uiteraard volledig zwart, echter is de zool van de schoen nog wel voorzien van enige highlights. Hiernaast behouden de schoenen hun designs, ondanks dat ze zwart zijn. Ben je fan van de Mercurial Superfly of Vapor, Magista Obra of Opus, de Hypervenom Phantom of de Tiempo Legend? Val op door je voetbalkwaliteiten, maak een statement en ga voor zwart!

Nike-2015-Academy-Black-Pack-Mercurial

Nike-2015-Academy-Black-Pack-Magista

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *