De Adidas Copa SL 2016

 

Adidas CopaSL-zwarte voetbalschoen

Sinds 1982 ziet de Adidas Copa Mundial er hetzelfde uit, tot nu. Adidas komt rond 19 april met een gelimiteerd verkrijgbaar, gemoderniseerde, superlichte Copa SL. Een complete remake van de klassieke voetbalschoen, die tot nu toe ongenaakbaar bleek. Adidas heeft meerdere malen geprobeerd om de Copa Mundial te vervangen, om alternatieven te brengen, de prijs op te schroeven, maar niets hield de populariteit van de voetbalschoen tegen. Ok, het is een limited edition, maar heeft Adidas met de Copa SL een voetbalschoen uitgebracht die de koppositie van de Mundial doet wankelen?

Om weer even lekker in de stemming te komen, een unboxing filmpje. Toch knap hoe snel deze dingen op Youtube staan…

Superlicht Sprintframe

De Adidas Copa SL is dus in feite een kopie van de Copa Mundial, maar is volledig gestript waardoor de voetbalschoen superlicht is. De zool is vervangen door het door Adidas ontwikkelde Sprintframe, wat voor meer stabiliteit en grip zorgt. De voetbalschoen is nog steeds gemaakt van soepel kangeroeleer, echter zijn de stiksel-lijnen aan de voorkant van de schoen verdwenen. Meer balgevoel en controle, aldus Adidas.

Adidas Copa SL 1982 Adidas Copa Sl achterkant

Gelimiteerd verkrijgbaar

Hadden we al gezegd dat de Copa SL een limited edition is? Dit maakt de schoen prijzig en beperkt verkrijgbaar. De Copa SL is vanaf vandaag in de presale.

De Adidas Copa SL bestel je hier.

Hier kun je de Adidas Copa SL ook kopen.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *