De Adidas Copa 17.1 Chequered Black

Ja hoor, daar is ie dan! De zwarte Adidas Copa 17! De voetbalschoen maakt deel uit van het zogenaamde Chequered Pack, waar ook de ACE 17 en de X16 PureChaos onderdeel van uitmaken. Nu hebben we genoeg geschreven over de ACE en de X17, maar de Copa 17 is relatief nieuw te noemen. Zou Adidas dan toch een alternatief voor de Copa Mundial gevonden hebben?

We hebben een filmpje, niet van de zwarte Copa’s, maar toch.

Vervanger voor de Adidas Gloro?

Recentelijk heeft Adidas de allerlaatste Gloro uitgebracht, met de mededeling dat ze niet meer terug komen. En nu komt Adidas met de Copa 17 uit, toeval? Wij denken van niet. Het is logisch dat Adidas niet een voetbalschoen gaat uitbrengen die met een populaire silo gaat concurreren. Een keuze moet gemaakt worden. Of de Adidas Copa 17 een doorontwikkeling van de Gloro is? Neen, het is eerder een combinatie van de Copa Mundial en de Adidas F50 voetbalschoenen. De Copa 17 combineert de soepele en comfortabele ‘bovenkant’ van de Copa Mundial met het Sprintframe van de F50, waardoor de voetbalschoen lichter wordt en geschikter voor meer wendbare voetballers.

Adidas Copa 17 Pre-order

Kennelijk heeft Adidas de Copa 17 nog niet officieel op de markt gebracht, want je kunt ze alleen pre-orderen. De Copa 17.1 gaat voor een kleine 200 euro over de toonbank. Wil je goedkoper? Er is ook een 17.2 en 17.3 versie die goedkoper zijn.

Bestellen doe je hier.

Powered by WP Review

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *