Adidas Black Pack

Adidas Black Pack

Wat een kunstwerkjes hebben ze er van gemaakt. De Adidas Black pack bestaat uit de black versies van de F50 Adizero, Predator Instinct, Nitrocharge en de 11Pro uit de There will be haters campagne van Adidas. Elke schoen heeft, naast een volledig zwart uiterlijk, een eigen design. Nee, ik heb het niet over de schoen zelf, maar over het design dat in het bovenmateriaal verwerkt zit. De inspiratie komt volgens Adidas uit de middeleeuwen en renaissance. We behandelen ze even alle vier.

Eerst een filmpje

Adidas Adizero F50 Black Out

De Fleur de Lis, geïnspireerd door Franse ridders uit de oudheid. Alle kwaliteiten van de Adizero F50 voetbalschoen, maar dan volledig zwart en in het bovenmateriaal zit een op de Fleur de Lis gebaseerd design die de voor en achterkant van de schoen bestrijkt. Op de neus van de schoen is het Adidas logo vrij prominent aanwezig, echter doordat het design ook zwart is blijft het subtiel.

Adidas Predator Instinct Black Out

Geïnspireerd door de Britse Ridders en voorzien van een Tudor Rose op de hak van de schoen. De afbeelding kon niet over de hele schoen, want de Predator Instinct is voor zien van rubberen zones in het midden en voorop de schoen, die moeten zorgen voor meer balcontrole en strakkere passing.

Adidas Nitrocharge Black Out

De Renaissance schoen met symmetrische tekening over de neus van de schoen. Ook bij de Nitrocharge heeft Adidas het design niet over de gehele schoen kunnen plaatsen, want dan zou dit ten koste gaan van de stabiliteit en bescherming van de voet waar de Nitrocharge om bekend staat.

Adidas 11Pro Black Out

Tenslotte de Adidas 11Pro voetbalschoen die geïnspireerd is door Ottomaanse Janitsaren met een meer midden-oosten-achtig design over de voor en achterkant van de voetschoen. De Janitsaren waren elite troepen met buskruit wapens, wat een krachtig schot betekende. Dit past perfect bij de 11Pro voetbalschoen.

Kies je kleur

Welke schoen je voorkeur ook heeft, welke type speler je ook bent. Als je een schoen kiest uit de Adidas Black Pack, dan zit je qua kleur in ieder geval goed. Hiernaast wordt je beloond met prachtig vormgegeven schoen waar een gedachte achter zit.

Adidas Black Pack

Speel jij op een van de voetbalschoenen uit de Adidas Black Pack? We zijn heel benieuwd wat je ervan vind! Laat het ons weten in een reactie.

 

 

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *