De Adidas ACE 16+ Purecontrol en X 16+ Purechaos Dark Space Pack

Adidas Dark Space pack featured

Hier was het wachten natuurlijk op. Nadat Nike zijn Pitch Dark pack lanceerde en Adidas de blauw, rood en geel gekleurde versies van hun silo’s had gelanceerd, is het nu tijd voor blackout versies van de ACE 16 Purecontrol en X 16 Purechaos: Dark Space Pack.

 

Adidas ACE 16+ Purecontrol

Uiteraard is de veterloze ACE 16 Purecontrol in grote lijnen hetzelfde gebleven, de voetbalschoen zit als een sok om je voet en is gemaakt van PrimeKnit. De voetbalschoen is licht, comfortable en heeft zogenaamde non-stop grip technology, wat zorgt voor optimale balcontrole.

Adidas ACE Purecontrol Dark Space pack Adidas ACE Purecontrol Dark Space pack_2 Adidas ACE Purecontrol Dark Space pack_3 Adidas ACE Purecontrol Dark Space pack_4 Adidas ACE Purecontrol Dark Space pack_5

Adidas X 16+ Purechaos

De X 16 Purechaos is eveneens hetzelfde gebleven en heeft wel veters. Echter, heeft deze voetbalschoen een zogenaamd Purecut Sock System die de veter bedekken en zorgen voor een perfecte fit en ultiem balgevoel.

Adidas X16 Purechaos Dark Space pack Adidas X16 Purechaos Dark Space pack_2 Adidas X16 Purechaos Dark Space pack_3 Adidas X16 Purechaos Dark Space pack_5 Adidas X16 Purechaos Dark Space pack_4

De perfecte voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen

Als wij dan DE zwarte voetbalschoenen van het seizoen 2016/2017 moeten kiezen, dan zijn het wel de Adidas ACE 16 Purecontrol en de Adidas X 16 Purechaos. Nu zijn de pro versies van de voetbalschoenen vrij prijzig, maar gelukkig biedt Adidas ook de 16.2 en 16.3 versies die een stuk betaalbaarder zijn en eveneens zwart!

Wil je ze bestellen? Klik dan een van de links hieronder.

Adidas ACE Purecontrol

Adidas X Purechaos

 

Zwarte voetbalschoenen bestel je hier:


Voetbalshop

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *